Banner PMI Infra

Voor werkgevers:
Heeft u een (tijdelijke) vacature op het gebied van Infrastructurele werken? U kunt uw opdracht vrijblijvend bij ons neerleggen. Wij inventariseren uitgebreid uw eisen en wensen, wat de kans op een goede match vergroot. Het aan ons uitbesteden van de wervingsprocedure en voorselectie is een aantrekkelijke manier om aan een goede medewerker te komen. Wij kennen de markt en hebben een netwerk van specialisten.

Onze werkwijze:
Wij verzorgen de werving en de eerste selectie van kandidaten. U beslist met wie u kennis maakt en wie er bij u aan de slag gaat. Voor deze activiteiten betaalt u niets, wij werken namelijk op basis van 'no cure no pay'. Indien u de juiste persoon heeft gevonden kunt u kiezen uit twee vormen van dienstverlening: detachering en werving & selectie.

Indien u kiest voor detachering krijgt de nieuwe werknemer een arbeids-overeenkomst met ons en betaalt u een tarief per gewerkt uur. Gedurende de detachering houden wij contact met u, zodat we goed weten hoe onze medewerker functioneert en wat er precies speelt in uw organisatie. Wilt u direct iemand een (tijdelijk) dienstverband aanbieden, betaalt u een eenmalige fee en blijven wij contact met u houden om u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.